Demet Ozdemir bëhet bionde, shihni sa ndryshe duket aktorja!

Aktorja turke Demet Ozdemir është dalluar gjithnjë për bukurinë e saj. Ylli i serialeve ‘Dhoma 309’ dhe ‘Një puthje në errësirë’ ka vendosur të bëjë ndryshime në look. Ajo ka prerë dhe lyer flokë në ngjyrë më të çelët nga se jemi mësuar ta shohim zakonisht. Ky ndryshim i aktores është pritur mjaft mirë nga fansat e saj.

loading...

Loading...

Author: admin

1 thought on “Demet Ozdemir bëhet bionde, shihni sa ndryshe duket aktorja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *