Më Fal – Epizodi 1484 – 20.03.2019 – AlsatM

Zonja Fazilet dhe te Bijat – epizodi 198 – 19.03.2019

Më Fal – Epizodi 1483 – 19.03.2019 – AlsatM

Më Fal – Pamje nga epizodi 1483 – 19.03.2019 – AlsatM

Zonja Fazilet dhe te Bijat – Pamje nga epizodi 198 – 19.03.2019

Zonja Fazilet dhe te Bijat – epizodi 197 – 18.03.2019

Mos ma lesho doren – Epizodi 42 – 13.03.2019

Hena e Plote – Epizodi 70 – 12.03.2019

Më Fal – Epizodi 1482 – 18.03.2019 – AlsatM

Gropa (Cukur) – Epizodi 114 – Klan Plus – 08.03.2019

Mos ma lesho doren – Epizodi 41 – 12.03.2019

Kryeqyteti Abdylhamid – Epizodi 40

Kryeqyteti Abdylhamid – Epizodi 39

Kryeqyteti Abdylhamid – Epizodi 38

Mos qaj nene – Epizodi 13

Vajza Ime – Kizim – Epizodi 45

Ribashkimi – Vuslat – Epizodi 14

Zonja Fazilet dhe te Bijat – epizodi 196 – 15.03.2019

Më Fal – Pamje nga Epizodi 1482 – 18.03.2019

Hakmarrja e embel – Pamje nga Epizodi 59 – 15.03.2019

Më Fal – Epizodi 1481 – 15.03.2019 – AlsatM

Hakmarrja e embel – Epizodi 58 – 14.03.2019

Zonja Fazilet dhe te Bijat – Pamje nga epizodi 196 – 15.03.2019

Zonja Fazilet dhe te Bijat – epizodi 195 – 14.03.2019

Më Fal – Pamje nga epizodi 1481 – 15.03.2019 (AlsatM)

Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 78 – Serial Latin

Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 77 – Serial Latin

Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 76 – Serial Latin

Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 75 – Serial Latin

Familja e Madhe – Epizodi 137 – 06.03.2019