Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 104 – Serial Latin

Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 103 – Serial Latin

Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 102 – Serial Latin

Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 101 – Serial Latin

Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 100 – Serial Latin

Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 99 – Serial Latin

Mos qaj nene – Epizodi 17

Zonja Fazilet dhe te Bijat – epizodi 218 – 16.04.2019

Më Fal – Epizodi 1503 – 16.04.2019 – AlsatM

Zonja Fazilet dhe te Bijat – epizodi 217 – 15.04.2019

Peng i Dashurise epizodi 28 – RTV21 – 10.04.2019

Më Fal – Epizodi 1502 – 15.04.2019 – AlsatM

Peng i Dashurise epizodi 27 – RTV21 – 09.04.2019

Peng i Dashurise epizodi 26 – RTV21 – 08.04.2019

Peng i Dashurise epizodi 25 – RTV21 – 05.04.2019

Peng i Dashurise epizodi 24 – RTV21 – 04.04.2019

Peng i Dashurise epizodi 23 – RTV21 – 03.04.2019

Peng i Dashurise epizodi 22 – RTV21 – 02.04.2019

Peng i Dashurise epizodi 21 – RTV21 – 01.04.2019

Peng i Dashurise epizodi 20 – RTV21 – 29.03.2019

Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 98 – Serial Latin

Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 97 – Serial Latin

Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 96 – Serial Latin

Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 95 – Serial Latin

Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 94 – Serial Latin

Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 93 – Serial Latin

Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 92 – Serial Latin

Familja e Madhe – Epizodi 163 – 08.04.2019

Familja e Madhe – Epizodi 162 – 05.04.2019

Familja e Madhe – Epizodi 161 – 04.04.2019