Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 24 – Serial Latin

Vajzat e Diellit – Epizodi 65 – 19.12.2018

Vajzat e Diellit – Epizodi 64 – 18.12.2018

Vajzat e Diellit – Epizodi 63 – 17.12.2018

Bixhoz me dashurine – Epizodi 395 & 396 – 22.12.2018

Zonja Fazilet dhe te Bijat – epizodi 174 – 03.01.2019 – FUND

Zonja Fazilet dhe te Bijat – epizodi 173 – 03.01.2019

Mos ma lesho doren – Epizodi 3 – 10.01.2019

Nusja nga Stambolli – Epizodi 199 – 04.01.2019

Më Fal – Pamje nga epizodi 1437 – 14.01.2019 (AlsatM)

Më Fal epizodi 1436 – 11.01.2019 (AlsatM)

Mehmet Pushtuesi – Epizodi 15

Mehmet Pushtuesi – Epizodi 14

Zonja Fazilet dhe te Bijat epizodi 148 – Alsat M – 04.01.2019

Zonja Fazilet dhe te Bijat epizodi 147 – Alsat M – 03.01.2019

Zonja Fazilet dhe te Bijat epizodi 146 – Alsat M – 02.01.2019

Bixhoz me dashurine – Epizodi 394 – 22.12.2018

Bixhoz me dashurine – Epizodi 393 – 21.12.2018

Bixhoz me dashurine – Epizodi 392 – 21.12.2018

Merjem – Rrefimi i Pafajsise epizodi 82 – 30.12.2018 – Alsat M

Merjem – Rrefimi i Pafajsise epizodi 81 – 29.12.2018 – Alsat M

Merjem – Rrefimi i Pafajsise epizodi 80 – 28.12.2018 – Alsat M

Xhenet – Epizodi 64 – 02.01.2019 – Klan

Xhenet – Epizodi 63 – 01.01.2019 – Klan

Xhenet – Epizodi 62 – 31.12.2018 – Klan

Hena e Plote – Epizodi 21 – 02.01.2019

Hena e Plote – Epizodi 20 – 01.01.2019

Hena e Plote – Epizodi 19 – 31.12.2018

Gropa (Cukur) – Epizodi 67 – Klan Plus – 02.01.2019

Gropa (Cukur) – Epizodi 66 – Klan Plus – 01.01.2019