Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 12 – Serial Latin

Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 11 – Serial Latin

Nje Dashuri Nga e Shkuara epizodi 10 – Serial Latin

Familja e Madhe – Epizodi 69 – 06.12.2018

Familja e Madhe – Epizodi 68 – 05.12.2018

Familja e Madhe – Epizodi 67 – 04.12.2018

Baba Me Kohe Te Plote ep.27 – 06.12.2018

Baba Me Kohe Te Plote ep.26 – 05.12.2018

Baba Me Kohe Te Plote ep.25 – 04.12.2018

Xhenet – Epizodi 45 – 06.12.2018 – Klan

Xhenet – Epizodi 44 – 05.12.2018 – Klan

Gropa (Cukur) – Epizodi 47 – Klan Plus – 05.12.2018

Gropa (Cukur) – Epizodi 46 – Klan Plus – 04.12.2018

Zonja Fazilet dhe te Bijat epizodi 126 – Alsat M – 03.12.2018

Zonja Fazilet dhe te Bijat epizodi 125 – Alsat M – 30.11.2018

Vajzat e Diellit – Epizodi 53 – 30.11.2018

Vajzat e Diellit – Epizodi 52 – 29.11.2018

Bixhoz me dashurine – Epizodi 368 – 05.12.2018

Bixhoz me dashurine – Epizodi 367 – 05.12.2018

Nje histori nga Bodrumi – Epizodi 78 – 01.12.2018

Nje histori nga Bodrumi – Epizodi 77 – 01.12.2018

Vajza Ime – Kizim – Epizodi 27

Bixhoz me dashurine – Epizodi 366 – 04.12.2018

Bixhoz me dashurine – Epizodi 365 – 04.12.2018

Hena e Plote – Epizodi 1 – 05.12.2018

Zonja Fazilet dhe te Bijat – epizodi 159 – 06.12.2018

Pavaresisht Dashurise – Epizodi 89 – FUND – 04.12.2018

Xhenet – Epizodi 43 – 04.12.2018 – Klan

Gropa (Cukur) – Epizodi 45 – Klan Plus – 03.12.2018

Pavaresisht Dashurise – Epizodi 88 – 03.12.2018